Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Twitter2018 Veganuary

2018 Veganuary

Új év, új indulás, gyakran szilveszteri fogadalmakkal karöltve. Persze visszaemlékezni az alkoholmámoron keresztül már nem olyan egyszerű, hogy mi is az, amiket megfogadtunk erre az évre. 2018, hétfővel indul. Tehát a hét kezdete, az új év kezdete is. Minden életmód váltásnak, diétának, fogadalomnak ebből a kettőből szokott az egyik lenni az első napja. Tehát egy olyan év, ami egyszerre egy ilyen párossal indul, biztos jól sikerülhet, nem igaz?

Veganuary nem szól másról, mint egy életmódváltásról, pontosabban annak kipróbálásáról. Veszíteni nem lehet vele, csak nyerni, ráadásul mindenki. Az ember saját egészsége, a bolygónk, és még az állatok is. Van olyan ok, vagy indok ami ellene szólna? Nem hiszem.

Egy hónap növényi étrenden. Nem is olyan borzasztó, igaz? A végére pedig kiderül, hogy a főzés gyorsabb és sokszor még egyszerűbb is. Talán érdemes folytatni 🙂

Veganuary.com honlap segítő kezet nyújt. Aki tud angolul (igazából a receptekhez még a Google Fordító is elegendő) azok számára lesz nagy segítség. Itt regisztrálva minden nap recepteket, információkat adnak, mint egy mentor, aki végig kísér ezen az úton.

Tehát

31 nap, egy hónap. Már csak poénból is, nem éri meg kipróbálni?