Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterRólam

Perlei Noémi vagyok, a barátaim azonban csak Rókának hívnak többnyire. Vendéglátós családba születtem, ennek ellenére a főzés iránti szenvedélyem sokáig lappangott. Ahogy a legtöbben a korosztályomból, diákmunkásként megjártam az egyik gyorséttermet, majd átmentem egy plázába dolgozni. Itt kezdtem el először érdeklődni a cukrászat iránt, még júniusban, augusztusban pedig már be is iratkoztam egy iskolába. Ennek köszönhetően 4 hónapot Cipruson töltöttem gyakorlaton, és ebben az időszakban gondolkodtam el, hogy a sütés mellett a főzés is nagyon vonz.

Visszatérve otthagytam az iskolát, mivel még Ciprus előtti időszakban vegánná váltam, és már nem tudtam összeegyeztetni az elveimmel az állati termékekkel való foglalkozást, ráadásul mellé egy pánikbetegséget is begyűjtöttem.

Ezek után a lakást nem nagyon hagytam el, és egyetlen dologgal foglaltam le magam: főztem. Régi recepteket veganizáltam, újakat próbáltam ki…. naponta kettő-három fogásokat főztem egy adagokban.

Jelenleg gyógyultan, és életem legjobb szakaszában állok itt. A főzés immár a szakmám, szenvedélyem. Ezt az erőt pedig amit megszereztem, csak abba kívánom fektetni, hogy az emberek szemét felnyissam.