Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVegán Doboz, december

Vegán Doboz, december

 

Bár holnap van 22-e, ma kézhez kaphattam a decemberi csomagot, ami karácsonyi kiadásban érkezett, mint azt előre be is lett harangozva. A képekért előre is elnézést, munka mellett már csak lámpafénynél tudtam lefotózni őket, de meg akartam örökíteni. Mielőtt tovább mennénk a belső tartalomra, megemlíteném, hogy az előző csomagnál a srácok egy ügyes kis játékot ejtettek el, amiben párokat (pontosabban hármasokat) kellett alkotnunk, a doboza ragasztott számmal. Nekem ez nagyon megnyerő volt, ez alapján pedig még jó ismeretségek is szövődtek. Tehát ez tuti plusz pontnak számít.

Ezúttal (szerintem kézzel) “fújt” logós dobozokban érkezett, lemaradt a nagy zöld matrica. Személy szerint ez a verzió számomra sokkal jobban bejön, jobban érzem a “természetességet”. Belül kis karácsonyi díszítés, és piros papír ezúttal, ami alatt rejtőzik a zsákmány.

Sajnos a múltkori illat hiányzott a dobozból (ami egy hihetetlenül finom szappantól volt), de ez sem tántorított el. Mivel részt vettem a játékukban, az első amit megpillantottam a Snack Garden zöldségchips volt. Bevallom én ma bontottam ezt fel, és meglepően jó volt. Nem mondom, hogy magamtól csak úgy újra vásárolnám, de elképzelhető, hogy meglepnék valakit vele, vagy magamat is néha.

Összesen 7 (9) termék érkezett ezúttal, és egyet leszámítva mind hazai gyártók készítették.

Viblance granola – Mézeskalácsos: Nem okozott meglepetést, hogy a viblance valamelyik termékével összefutok majd, így sem a Csak a mentes, sem a Vegan Wonderland csábításának nem engedtem, és nem vásároltam belőle. Mind a kettőn kóstoltam a termékeiket, és így csak reménykedtem, hogy ez a változat lesz a csomagban. Bár ez növényi italba “való”, én biztos, hogy magában fogom elrágcsálni.

Tunki Tunki – Téli Salsa: Kingával a Vegan Wonderlandon futottunk össze, de már előtte is szemeztem pár kencéivel. Végül a rendezvényen nem jutott idő arra, hogy vásároljak tőle, erre a csomagomban lapul a szeretettel dúsított salsa. A helyzet, hogy ez a termék nem érte meg a reggelt, azonnal felbontottam…

Katyvasz lekvár : Szintén egy gyártó, akivel szemeztem már, de sosem volt meg a kezdő löket, hogy megvásároljam. Az étcsokoládé, alma és vörösbor egyértelműen király választás lesz, az ünnepi reggelik királynője.

 

Naturi élő kenyér: Még nyáron érdeklődtem a nyers étkezés iránt, egy ideig próbálkoztam a Raw till 4 diétával is, de nem lett belőle semmi komoly, talán pont a kenyér szerelmem miatt. Az biztos, hogy a két ünnep között megkóstolom, mert a tunki tunkival jó választás lesz majd.

Ízmíves aszalt paradicsomkrém: Ha aszalt paradicsom, akkor nálam minden jöhet…leszámítva ezt a krémet. Kipróbáltam, azonban nem jött be túlságosan, pontosabban az én elvárásaim voltak nagyobbak. Nagyon olajosnak éreztem, kiérezve a babot.

Go bites: Apró snack útközben. Két picike golyó, de sejtéseim szerint olyanok lehetnek mint a zabszeletek. Egy kis falat, és már tele is vagyunk. Egyetlen termék ami külföldről érkezett.

Soins rizspúderes puhító krém: Mostani csomag egyetlen szépségápolási terméke. A konyhán való munka miatt sajnos teljesen szétszáradt és megkeményedett a tenyerem és a kézfejem, ezen pedig nem igen segített semmilyen testápoló. A szárazság miatt állandóan szétvakartam, de ez…első használattól enyhült az érzés. Ha elfogy, ezt 100%, hogy újra vásárolom.

+1 a fentebb említett Snack Garden, amit a játék során kaptam illetve a 3 szaloncukor, ami a csomagban rejtőzött.

Ezúttal nem volt semmilyen hiányérzetem a csomaggal kapcsolatban. A szállítás tű pontos volt, még mindig minden része újrahasznosítható, és bár kaptam olyan terméket amit nem ismerek, ettől még biztos vagyok benne, hogy fel fogom tudni könnyedén használni. A témához profin passzol (boros csoki lekvár, téli salsa, mézeskalácsos granola…stb), a piros szín is plusz pont.

Mikor megláttam az elején, hogy lehet ilyen csomagot rendelni, elkönyveltem, hogy szigorú leszek és nem engedek a csábításnak, még is…ez még csak a 2. szállítás, nekem ez még is 10/10.