Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVegán Doboz, Február

Vegán Doboz, Február

Tegnap újra 21-e volt, ami azt jelenti, hogy újra Vegán Doboz. Ez az utolsó ebben a formában, hiszen jövőhónapban ketté válik. Beauty Box lesz illetve ez a formátum, az ételekkel. Eddigi csomagok közül számomra ez volt a “legértékesebb”, nincs olyan termék, aminek ne örülnék, vagy ne okozott volna örömet. Egy kifejezetten….

Újabb zöld csomagolópapír. Már akkor fogok meglepődni, ha nem azt kapok 🙂 3 csomag papír tasak bújt benne, egy kis tégely, és két üveg. Jó arány, összesen kettő szépségápolási terméket rejtettek el, a többi mind nassolni való. Most sikerült olyan dobozt összehozniuk, amit a weboldalukon is írnak. Olyan embert is megajándékozhatunk vele, akik még csak ismerkednek a növényi étrenddel, vagy vegán életmóddal.

Állatkísérlet mentes termékek, süteményekkel, főzéshez különlegesebb alapanyagokkal.

Ez nekem jó kekszek: Négy zacskót dugtak el, négy különböző ízű zabkeksszel. Áfonyás-chia magos, csokis-vaníliás, narancsos-karobos, citromos-mákos. Megszoktam, hogy az itthon készülteket leszámítva a zabkeksz egy kemény, többnyire ropogós finomsá. Ennek ellenére mind a négy puha és omlós. 

Ez nekem jó Tökös kenyér és banánkenyér: Rendszeresen sütök a hideg beköszöntével tökös kenyeret. Ez nem a hagyományos kovászos vagy élesztős fajta, hanem egy tömörebb, magvasabb. Ilyet boltokban eddig nem vettem, ez azonban egész közel állt hozzá. Naturális ízű, így akár egy édesebb lekvárral is simán ehető. A banánkenyér omlós, puha, és kellően csokis. Ahogy azt kell.

Vegán pack pirított dió: Az egyetlen termék ami nem okozott meglepetést, hiszen a fiúk kértek tőlem pirított dióhoz receptet (hamarosan ide is hozom a blogra. Egy finom diós-élesztőpelyhes levesbetét 😉 ), így sejtettem, hogy ezt az alapanyagot el fogják rejteni a dobozban.

Terra Tuffola Szarvasgombás cékla: Vegan Wonderland rendezvényen találkoztam először ezzel a márkával, és mivel a szarvasgomba nagy szerelmem, egyből beleszerettem és még aznap haza is jött egy szarvasgombás lilahagyma, amiből már alig van, így amint megláttam, hogy újabb terméket kaparintottam meg, szinte visongtam.

Kanálka Hagyma Chutney: Nem volt még rossz chutney életemben, egyszerűen mindegyiket imádom, Kanálka pedig az a csapat, akiktől jó ideje szerettem volna már kóstolni valamit, de valahogy mindig vagy elfelejtettem venni, vagy nem fogott meg az adott kínálatból semmi.

Oliva Natural balzsam: Újabb testápoló krém, ami pont jókor érkezett, mivel az előzőeket felhasználtam. Magam részéről ezek mind olyan kézműves termékek, akiket előtte nem ismertem, és élvezem, hogy lehetőségem van őket kipróbálni, és így eldönteni, hogy újra megvásárolnám-e.

Oliva Natural körömvirág: Az egész doboz ettől illatozott. Finom, jófogású, bár nem fogom még használni, jó darab maradt az almás fahéjasból az egyik előző dobozból, de utána szinte egyből sorra fog kerülni, ez biztos.