Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVegán Doboz, Január

Vegán Doboz, Január

Sikerült az év első dobozát megkaparintanom. Az igazság az, hogy a foxpost tegnap szállította a munkahelyemre, én azonban csak ma szerezhettem meg, nem kis izgalom árán. Ez a harmadik csomag, mostanra talán körvonalazódik, kitisztul az egész koncepciója, apró bökkenőket leszámítva, pedig minden működik. Veganuary alatt jó ajándék olyan családtagnak vagy ismerősnek, aki váltani szeretne, vagy csak szeretnénk meglepni valamilyen aprósággal, ami egyben az életfelfogásunkkal is egyezik.

Az előző csomagokban nyolc-nyolc terméket rejtettek el nekünk, ebben összesen hét darab volt, amiből kettő kozmetikum, a többi alapanyag, vagy kész termék. Mindegyik termék gluténmentes, ahogy az eddigiekben is tapasztalhattuk már.

Cheeseyo Nacho szósz: Hideg Nyalat terméke, 250g. Számomra roppant megnyerő az üveg csomagolás, biztos vagyok benne, hogy ezt is újra fogom használni, ahogy a tunki-tunkisat is, amint kifogyott. Kókusztej alapú krém, bízom benne, hogy kevésbé érződik ki majd ez az íz, a kész terméken. Csak a tömbös “sajtkrémet” kóstoltam, ott nekem nagyon átütő volt.

Free Nom kókusz szelet: hét kis bonbon, összesen 45g tömeggel. Velük már régebben is kacérkodtam, így kifejezetten örültem, ahogy megpillantottam a csomagban. Kókuszos mindegyik, gluténmentes, rizs és cukor azonban található bennük.

Biovegan rizs desszert: 2 csomagot kaptunk, az egyik maga a desszert 54 gramm tömeggel, mellé pedig 15 g a díszítés a tetejére, ami málnás. A napokban tuti kipróbálom reggelire, izgalmasnak tűnik.

Veggie keksz válogatás: 6 keksz, összesen 60 g az egész. Goji bogyó – kakaó, citrom – mák és mézeskalács ízű kekszekből van benne kettő-kettő. Goji bogyóst és mézeskalácsost ismerem, azokat nagyon szeretem. A mák is az egyik kedvencem, tehát tuti befutó lesz.

Free Bread magos kenyér mix: 430 g -os kenyér mix, amiből finom gluténmentes, magvas csodát alkothatunk. Csak a Mentes fesztiválon kóstoltam őket, akkor nagyon ízlett mindegyik, ami maradt. Egyetlen rossz pont a hátoldalán édesítőnek elsősorban mézet javasol, de rögtön írja is, hogy más édesítővel is működik.

Cocoon Elemi – Benjoin Siam – Shea Testvaj: 35 g shea testvaj pici üveg tégelyben. Mivel az esti arckrémem kifogyott, és ezekkel a csodákkal szemeztem – olyan gyönyörű mindegyik teteje! – így örültem, amint megláttam. Már az illata is elvarázsol. Remélem hasznos lesz.

Cocoon Cubeba – Melissa Ajakbalzsam: Valamivel kisebb üvegecske, 20 g terméket rejt magában. Többnyire matt rúzsokat részesítem előnyben, főleg azokat, amit lerobbantani lehet csak. Így azonban fontos az esti hidratálás. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog szerepelni egy ennyire kemény terepen majd.

Leszámítva a Free Bread méz ajánlását elégedett vagyok, minden része olyan, amit örömmel és a mindennapokban el fogok tudni használni, így semmi sem megy kárba. A csomag kiváló ajándék önmagunk számára.