Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterZsálya vegánságai

Zsálya vegánságai

Bár már hosszú ideje követtem Le Sauge – Zsálya munkásságát (még szép. Hiszen az egyik kedvenc fűszerem is a zsálya), decemberben kezdtünk el beszélgetni. Facebookon feltett egy találós kérdést, amit megfejtettem…és innen indult az egész, mondhatom ismeretségünk. Utána sokat és hosszan csevegtünk, kiderült, hogy egy hihetetlenül tiszta, és jó lelkű embert ismerhetek meg benne, akivel ráadásul meglepően hasonló a gondolkodásunk. Tökéletes összhang van azóta köztünk.

Így alakult, hogy a megnyert kakaóbabtöreten kívül, egy egész kis csomagot adott fel számomra minden finomsággal, és ami a legfontosabb, a második szakácskönyvével. 34 oldalon keresztül követhetjük az írásait, amit átitat az az erő és szellemiség amit képvisel minden szavával. Könnyedén főzök belőle, a választás az, ami nehéz. Annak ellenére egy receptjében sem csalódtam eddig, pedig az indiai ízekkel nem vagyok jó barátságban. Ő még is úgy variálja össze, hogy akik most ismerkednek ezzel az ízvilággal, azok is jót ehessenek belőle.

31 csodás receptet rejt magában, szinte mindegyik mellett egy pár soros idézettel koronázva meg. Olyan írás, amit az ember szívesen olvas csak úgy akár, esetleg ad ajándékba. Hogy kinek ajánlom? Mindenkinek. Komolyan. Olyannak, aki most vált növényi étrendre. Aki még csak felújítani akarja a konyháját. Nagymamáknak, akik az unokáikra főznének néha…minden egyes embernek szüksége lenne erre az apró nyugalmat nyújtó szigetre, amit a könyv olvasásakor építünk fel. A facebook-on keresztül felvehetitek vele a kapcsolatot, hogy megvásároljátok a könyvet.